Web & WordPress Development

Εμπιστευτείτε την Online παρουσία της Επιχείρησής σας στην Green Apple

 

Στην Green Apple σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε Websites τα οποία βασίζονται στο WordPress χρησιμοποιώντας και ενσωματώνοντας πάντα τα τελευταία πρότυπα, trends και τεχνολογίες.

Φυσικά κατανοώντας τις διάφορες ανάγκες των πελατών μας δεν μένουμε στο WordPress.

Χρησιμοποιούμε και άλλα CMS ή Frameworks ανάλογα με το Project και τις απαιτήσεις του.

 

Wordpress SEO

Κερδίστε μια καλύτερη θέση στις μηχανές αναζήτησης


Στην Green Apple ασχολούμαστε αποκλειστικά και ειδικευόμαστε στο SEO το οποίο αφορά ιστοσελίδες οι οποίες είναι βασισμένες σε WordPress.

Ακολουθούμε τεχνικές και μεθόδους οι οποίες μας βοηθούν ώστε να σας κατατάξουμε σε μια καλύτερη θέση στις μηχανές αναζήτησης και σας εκπαιδεύουμε ώστε να συνεχίσετε και οι ίδιοι με τη σειρά σας να χρησιμοποιείτε αυτές τις τεχνικές κατά την εξέλιξη της επιχείρησης και τις ιστοσελίδας σας.


Wordpress Managed Hosting

Αφήστε την Διαχείριση του Website σας επάνω μας


Το WordPress Managed Hosting είναι στην ουσία ένα συνηθισμένο πακέτο Hosting με τη διαφορά ότι η διαμόρφωση του Server είναι έτσι διαμορφωμένη ώστε να υποστηρίζει άψογα τις απαιτήσεις του WordPress.

Επίσης το Management του Website σας γίνεται από εμάς, χωρίς να χρειάζεται η δική σας επέμβαση όσον αφορά θέματα Ασφάλειας, Ενημερώσεων, Ταχύτητας και Παραμετροποίησης.

Επίσης υπάρχει και μια βάση δεδομένων με Blacklisted Plugins τα οποία δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τους λόγους που προαναφέραμε. Σε αυτή την περίπτωση σας προτείνουμεεναλλακτικές λύσεις για τα Plugins που ίσως χρειάζεστε.

Τι περιλαμβάνει το Managed Hosting


Wordpress Customization

Παραμετροποίηση του WordPress σας


Εάν έχετε αναθέσει την κατασκευή του Website σας σε κάποια εταιρεία ή σε σε κάποιον Freelancer και έχετε χάσει την επαφή μαζί τους, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο site σας.

Σε αυτή την περίπτωση θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε σε προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζετε.


Speed Boosting & Optimization

Πόσο γρήγορα "φορτώνει" το Website σας;


Η ταχύτητα ενός Website παίζει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στο αν ο Χρήστης θα παραμείνει στην ιστοσελίδα σας αλλά και στο πως σας αντιμετωπίζουν οι μηχανές αναζήτησης.

Κυριολεκτικά κάθε δευτερόλεπτο μετράει!

Εάν το Site σας είναι φτιαγμένο σε WordPress μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την ταχύτητα απόκρισης του σε πολύ μεγάλο βαθμό καθώς και να σας εκπαιδεύσουμε στο πως εσείς οι ίδιοι μπορείτε να χρησιμοποιείτε τεχνικές οι οποίες μειώνουν το Load Time του Website σας.

Security Boosting & Optimization

Η ασφάλεια του Website σας είναι κύριο μέλημά μας


Ένα μεγάλο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν τα Websites καθημερινά είναι αυτό των κακόβουλων επιθέσεων.

Εάν η ιστοσελίδα σας δεν είναι ασφαλής θέτετε σε κίνδυνο προσωπικά δεδομένα τόσο δικά σας όσο και των πελατών/επισκεπτών σας που πιθανώς να υπάρχουν στο Website σας όπως:

  • Usernames και Passwords
  • Emails
  • Πιστωτικές Κάρτες
  • Τηλέφωνα
  • Διευθύνσεις

Επίσης σε κίνδυνο θέτονται και τα δεδομένα όσον αφορά το περιεχόμενο της ιστοσελίδας όπως κείμενα, εικόνες και γενικότερα η διαγραφή ή παραποίηση αυτών.

Στην Green Apple η ασφάλεια είναι ένα θέμα το οποίο παίρνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν μας όταν δημιουργούμε μια νέα ιστοσελίδα ή όταν μας ζητείτε να κάνουμε έλεγχο για πιθανά προβλήματα σε μια υπάρχουσα.

Ειδικευόμαστε σε θέματα ασφαλείας που αφορούν Wοrdpress sites.

Δυστυχώς σε CMS όπως το WordPress η ασφάλεια δεν πάει πακέτο ή όπως λέμε «Out of the Box». Πρέπει να ακολουθήσουμε συγκεκριμένα βήματα για να είμαστε σε κάποιο βαθμό σίγουροι ότι η ιστοσελίδα μας δεν διατρέχει κίνδυνο.

Σας βοηθάμε να προστατέψετε την ιστοσελίδα σας από πιθανές επιθέσεις και ταυτόχρονα σας εκπαιδεύουμε έτσι ώστε να γνωρίζετε τους πιθανούς κινδύνους που διατρέχετε στο Διαδίκτυο και πως να προφυλαχθείτε από αυτούς.

Training

Ότι πρέπει να γνωρίζετε για το Web και το Site σας


Στην Green Apple δεν σας «φτιάχνουμε» απλά ένα Website.

Όλοι μας οι πελάτες και συνεργάτες περνάνε από μια διαδικασία εκμάθησης και εκπαίδευσης σχετικά με το WordPress, τη διαχείριση του, τις σωστές πρακτικές του Web και γενικότερα ότι χρειάζεται να γνωρίζουν ώστε να διαχειρίζονται μόνοι τους το Website τους χωρίς τη δική μας παρέμβαση.

Τι θα μάθετε;